Projektinjohto

Kuva projektiTaloyhtiön isojen remonttien (putkiremontti, julkisivuremontti yms.) organisointi vaatii asiantuntemusta. Vaikka taloyhtiön isännöitsijän ammattitaito tähän riittäisikin, ei se hänen toimenkuvaansa kuulu eikä hänellä yleensä ole siihen tarvittavaa aikaa.

Jotta kaikki sujuisi mallikkaasti ja kustannustehokkaasti, on urakka järkevä aloittaa osaavan projektinjohtajan eli rakennuttajakonsultin valinnalla. Projektinjohtaja pitää ”langat käsissään” ja avustaa alusta lähtien taloyhtiön hallitusta kaikissa urakkaan liittyvissä asioissa: Yhtiökokoukset, tarvittavat päätöslauselmat, hankesuunnittelu-, suunnittelu- ja valvontatoimiston kilpailutus ja valinta, rahoitussuunnittelu, avustukset, pankkien kilpailutus, tarvittavat viranomaisluvat, tarjouspyynnöt, urakoitsijan valinta, yhteiskuntavelvoiteasioiden ja urakoitsijoiden luotettavuuden tarkastaminen, urakkasopimukset liitteineen, työmaakokoukset, urakan järkevä kirjanpitokäsittely jne.

TeeJo Oy:n toimitusjohtaja Teemu Johanssonilla on yli 20 vuoden tunnustustakin saanut kokemus menestyksekkäiden remonttien läpiviemisestä. Teknisten asioiden lisäksi hän pystyy neuvomaan taloyhtiötä myös remontin järkevästä hallinnollisesta ja kirjanpidollisesta menettelystä, johon perinteisen projektinjohtajan ammattitaito ei yleensä riitä.

Tästä linkistä voit katsoa Joka Kodin Asuntomarkkinoissa vuonna 2004 esitetyn ohjelman Vuosaarelaisen taloyhtiön asukaslähtöisestä putkiremontista.

Valitsemalla TeeJo Oy projektinjohtajaksi voit olla varma siitä, että urakan valmistelu etenee sovitun aikataulun mukaisesti ja siten, että työhön parhaiten soveltuva luotettava urakoitsija saadaan taloyhtiöllesi valittua.

Ota yhteyttä, yhteystietomme löytyvät sivun yläosan yhteystiedot-valikosta.